"IMAMO BROJAN TIM ZA PARIZ, NADAM SE I DOBRIM REZULTATIMA": Višacki pred početak Olimpijskih igara

Novosti online

12. 07. 2024. u 15:23

Danas je u Olimpijskoj kući održan završni koordinacioni sastanak sa predstavnicima nacionalnih granskih sportskih saveza koji će imati svoje predstavnike na Olimpijskim igrama u Parizu.

ИМАМО БРОЈАН ТИМ ЗА ПАРИЗ, НАДАМ СЕ И ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА: Вишацки пред почетак Олимпијских игара

Foto: OKS

- Ulazimo u samu završnicu onoga što smo svi zajedno, uz dosta energije i emocija, radili u prethodne tri godine. Imamo prilično brojan tim, nadam se da će rezultati biti adekvatni tim brojkama - izjavio je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Đorđe Višacki na završnom koordinacionom sastanku sa predstavnicima granskih sportskih saveza, koji će imati svoje predstavnike na Olimpijskim igrama u Parizu, saopšteno je iz Olimpijskog komiteta Srbije.

Olimpijske igre biće održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Osnovna stvar je da jedan sportista ili ekipa prvo stigne na OI, a da onda tamo uradi ono sve što je u njegovoj ili njihovoj moći, da osvoji ono što se mi svi nadamo, a to je medalja. Iskoristio bih ovu priliku da svim sportistima i njihovim trenerima poželim pre svega dobro zdravlje, kao i puno sreće i uspeha na predstojećim Olimpijskje igre - rekao je Višacki.

U saopštenju se navodi da je šef Misije OKS za Olimpijske igre u Parizu Sonja Vasić dala predstavnicima saveza sve neophodne informacije, koje se tiču finalnog plana puta, akreditacija, smeštaja, organizacije života u Olimpijskom selu, prevoza, organizacije treninga, kao i sve ostale informacije vezane za takmičenje u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Prisutnim predstavnicima nacionalnih granskih sportskih saveza obratio se i član Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbije ass. dr Branislav Krivokapić. Doktor Krivokapić je predstavio medicinske usluge koje će biti na raspolaganju članovima našeg tima tokom trajanja OI - navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

Na sastanku su bili prisutni i direktorka Antidoping agencije Srbije prof. dr Milica Vukašinović-Vesić, prof. dr Vladimir Jakovljević ispred Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta i potpukovnik Miljan Angelov ispred Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije koji, svako u svom segmentu, učestvuju u nastupu ekipe Srbije na Olimpijsk eigre u Parizu.

- Prethodnica Misije putuje za Pariz u ponedeljak 15. jula kako bi osigurala da srpski sportisti po dolasku u Olimpijsko selo imaju sve uslove za boravak u njemu, kao i neophodnu logistiku za održavanje treninga i učestovanje na takmičenjima - zaključuje se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!