KADETI SE OŠTRE ZA PODGORICU: Mladi rukometaši Srbije se u Šapcu pripremaju za "U18" Evropsko prvenstvo u Crnoj Gori

S. K.

15. 07. 2024. u 14:44

JUNIORI u Sloveniji razigravaju za plasman od 9. do 16. mesta na EP do 20 godina, a kadeti se u Šapcu oštre za Šampionat Starog kontinenta do 18 godina od 7. do 18. avgusta u Podgorici. Pre Šapca kadeti su se pripremali u Vranjačkoj Banji.

КАДЕТИ СЕ ОШТРЕ ЗА ПОДГОРИЦУ: Млади рукометаши Србије се у Шапцу припремају за У18 Европско првенство у Црној Гори

FOTO: Rukometni savez Srbije

- Prvi ciklus priprema protekao je u odličnoj radnoj atmosferi, momci su došli maksimalno spremni i motivisani. Mi treneri možemo da budemo zadovoljni učinjenim, iz razloga što odradili sve po planu i programu i što su naši igrači uspeli da ispune sve zahteve. Posle kratkog odmora nastavljamo sa radom u Šapcu sa istim ciljem i maksimalnom posvećenošću - ističe za sajt RSS selektor Darko Trivković.

Na spisku su: Dušan Zekić, David Meljkuti Tot, Đorđe Milutinović (golmani), Nenad Čavić, Strahinja Brkić (leva krila), Marko Jokić, Vasilije Borojević (desna krila), Andrija Stankov, Ivan Simić, Nikola Arsić (pivotmeni), Đorđe Draško, Stefan Petković, Alen Horvat, Petar Šimulija (levi bekovi), Ognjen Cenić, Vukašin Pavlović, Filip Milošević (srednji bekovi), Uroš Stanković, Rastko Radovanović, Danilo Mrđan (desni bekovi).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN VEŠTINA MLADIH: Put ka boljoj budućnosti