DOMINIKANKE PRAVI IZAZOV: Odbojkašice sutra u drugom kolu Memorijala "Agata Mruz Olševska" u poljskoj Mjelecu igraju sa neugodnom selekcijom

Novosti online

17. 07. 2024. u 13:13

ODBOJKAŠICE u drugom kolu Memorijala "Agata Mruz Olševska" u poljskom Mjelecu sutra (16.00) igraju sa Dominikanskom Republikom, koja je u prvom kolu izgubila od Poljske sa 3:0. Naše devojke su motivisane pred duel sa Dominikanama, jer su ih prošle godine pobedile i u Ligi nacija i na kvalifikacionom turniru za odlazak na LOI u Parizu.

ДОМИНИКАНКЕ ПРАВИ ИЗАЗОВ: Одбојкашице сутра у другом колу Меморијала Агата Мруз Олшевска у пољској Мјелецу играју са неугодном селекцијом

foto volleyballworld.com

Izabranice Đovanija Gvidetija u petak (18.30) sastaće se sa sve boljim Poljakinjama, koje sutra igraju (18.30) sa Francuskom. Inače, naše su juče savladale Francuskinje sa 3:0.

Tabela: Srbija, Poljska 3, Dominikanska R, Francuska 0.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje