PRO REKO ODUSTAJE OD LIGE ŠAMPIONA: Najtrofejniji vaterpolo kluba na svetu i te kako uzdrman odlaskom Gabrijela Volpija

Novosti online

17. 07. 2024. u 22:45

ODLAZAK Gabrijela Volpija i te kako je uzdrmao temelje Pro Reka. Najtrofejniji vaterpolo klub na svetu bez glavnog sponzora, uz čiju je pomoć dominirao poslednjih 20 godina, gubi moć i veliko je pitanje da li će igrati grupnu fazu Lige šampiona.

ПРО РЕКО ОДУСТАЈЕ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Најтрофејнији ватерполо клуба на свету и те како уздрман одласком Габријела Волпија

AP Photo/Marko Drobnjakovic

Predsednik kluba Mauricio Felugo, kako pišu italijanski mediji, traži sponzore, pregovara sa preduzetnicima iz Ligurije, ali je jasno da Reko više neće biti dominantan kao u Volpijevoj eri. Trenutka realnost je da sve zvezde mogu da napuste klub, jer klub ne može da ispuni finansijske obaveze prema njima. Istina, Felugo se nada da će neko od njih ostati i najavljuje da je u ovom trenutku bitno da se postave novi temelji Reka.

A to znači da se krene iz početka, da se okrenu svom podmlatku. U ovom trenutku je izvesno da će Reko igrati domaće, italijansko prvenstvo, dok sredstva za plate i učešće u Ligi nacija nedostaju. Klub je spreman ukoliko ne pronađe novog jakog sponzora da se odrekne borbe za trofeje u novoj sezoni i da sa mladim igračima stvara novi tim.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!