VELIKI USPEH SRPSKIH PLIVAČA: Žetva medalja mladih plivača proletera u podgorici

B. G.

18. 07. 2024. u 15:40

Na izuzetno kvalitetnom "Montenegro open-u" u Podgorici, na kojem je učestvovalo preko 400 plivača iz jedanaest zemalja i kompletna reprezentacija Turske, plivači Proletera iz Zrenjanina, ostvarili su sjajan uspeh i osvojili jedanaest medalja.

ВЕЛИКИ УСПЕХ СРПСКИХ ПЛИВАЧА: Жетва медаља младих пливача пролетера у подгорици

FOTO: Plivački klub Proleter

Na izuzetno kvalitetnom Montenegro open-u u Podgorici, na kojem je učestvovalo preko 400 plivača iz jedanaest zemalja i kompletna reprezentacija Turske, plivači Proletera iz Zrenjanina, ostvarili su sjajan uspeh i osvojili jedanaest medalja.
 
Balaž Kadar osvojio je dve zlatne, srebrnu i bronzanu medalju u trkama prsnom stilom, Mihajlo Jovičin plivao je do zlata na 200 metara delfin, a sjajan nastup imala je i Lara Lilić, sa dva srebrna odličja na 100 i 200 metara leđno.
 
U konkurenciji juniora, Viktorija Trankulov osvojila je bronze na 50 i 100 metara kraul, Sara Delić na 50 metara delfin i Marko Krecev na 100 metara prsno, takođe su osvojili bronzane medalje.
 
- Ovim nastupom juniori i seniori okončali su letnju sezonu, svi osim Nikole Aćina, koji je ponos Proletera i kao reprezentativac Srbije, učestvovaće na Olimpijadi u Parizu - naglasio je Dragan Jocić, uz Milorada Radišića trener tima Proletera u Podgorici.
 

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!