"PA, TI PUŠIŠ!" Japan proterao zvezdu reprezentacije - ne ide na Olimpijske igre u Parizu?!

Novosti online

18. 07. 2024. u 18:50

Olimpijske igre su, kako glasi stara sportska istina, "san svakog sportiste". A jedan san se ovih dana raspada kao krug od dima... i to baš zbog dima.

ПА, ТИ ПУШИШ! Јапан протерао звезду репрезентације - не иде на Олимпијске игре у Паризу?!

Foto: Piksabej

Naime, kako javlja japanska novinska agencija "Kjodo", zvezda ženske reprezentacije Japana u sportskoj gimnastici, Šoko Mijata, koja ujedno obavlja i funkciju kapitena u nacionalnoj selekciji, "proterana" je sa pripremnog kampa u Monaku i vraćena u domovinu jer je otkriveno da puši.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Konzumacija duvana se u Japanu dozvoljava tek kada osoba napuni 20 godina, a imajući u vidu da je Mijata 19-godišnjakinja, nastao je veliki problem.

"Kjodo" javlja da je Japanski savez sportske gimanstike otvorio istragu, da postoji mogućnost da će zvezda ovog sporta propustiti Olimpijske igre "Pariz 2024" zbog kršenja zakona, a više o tome znaće se u sedmici pred nama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na sportskim stranicama portala "Novosti" .

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)