ODBOJKAŠICE SRBIJE PORAŽENE OD DOMINIKANE: Sledi okršaj sa domaćinom turnira Poljskom

S. R.

18. 07. 2024. u 19:27

DOMINIKANSKA Republika kao rak rana.

ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ ПОРАЖЕНЕ ОД ДОМИНИКАНЕ: Следи окршај са домаћином турнира Пољском

FOTO: FIVB

Odbojkašice Srbije poražene su od rivala sa Kariba (3:2), u prijateljskom meču drugog kola na Memorijalu „Agata Mruz Olševska“ u Poljskoj. U poslednjem trećoj rundi pripremnog takmičenja večeras (18.30) sledi generalna proba pred OI protiv domaćina. Podsetimo, naša reprezentacija je u ovom meču nadmetanja upisala pobedu nad Francuskom (3:0).

Srpkinjama nikako ne leži igranje protiv Dominikanske republike selekicije budući da je ovo čak četvrti poraz od ovih protivnica u poslednjih godinu ipo dana. Odbojkašice tako nisu uspele da se revanširaju za poraze u Ligi nacija, kao i kvalfikacionom turniru za odlazak na Igre lane.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, selektor Đovani Gvideti mogao da uvidi gde škripi, a možda i proba neke nove taktičke varijante. Inače, u ovom duelu rešio je italijanski stručnjak da odmori standarne igračice poput Maje Ognjenović i Hene Kurtagić.

Posle današnjeg okršaja sa domaćinom, već sutra planiran je povratak za Beograd, pre puta u Pariz naredne sedmice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024