ZLATO NAM NEDOSTAJE: Jelena Blagojević, član stručnog štaba ženske odbojkaške reprezentacije, za poljske medije pričala o ambicijama Srbije

S. K.

19. 07. 2024. u 13:09

ODBOJKAŠICE su večeras (18.30) protiv Poljske stavljaju tačku na Memorijal "Agata Mruz Olševska" u Mjelceu. Srpkinje su posle ekspresne pobede nad Francuskom (3:0), sinoć doživele neugodan poraza od Dominikanske Republike sa 3:2. I pored toga što poraz opominje legendarna Jelena Blagojević, članica stručnog štaba, je za poljske medije naglasila da ambicije na Olimpijskim igrama u Parizu velike.

ЗЛАТО НАМ НЕДОСТАЈЕ: Јелена Благојевић, члан стручног штаба женске одбојкашке репрезентације, за пољске медије причала о амбицијама Србије

Foto arhiva VN

- Moraćemo da se borimo kao i svi. Format je ove godine drugačiji, za osvajanje zlata je potrebno šest utakmica. Reč je o šest teških mečeva - kaže za poljski "Strafa Siatkovka" članica Stručnog štaba Jelena Blagojević.

Na pitanje da su na turniru ispustile u četvrtom setu pobedu protiv Dominikanske Republike Blagojevićeva je istakla:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Na kraju četvrtog i petog seta nismo završile naše važne napade. One su se bolje branile i završavale kontre. Možda je poraz i posledica nedostatka snage i energije, jer nismo dugo igrale utakmice.

Jelena je primetila da će olimpijski turnir pokazati da li je bila dobra odluka da Ligu naciju ne igraju najbolje igračice:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Naš tim je iskusan, ali stariji, tako da igranje VNL nije bilo neophodno. Devojke su već imale dosta utakmica, bilo je važno da se odmore, regenerišu i zaleče od manjih povreda. Radimo i treniramo svaki dan, sigurna sam da će Igre biti dobre za nas.

Da su ambicije najviše potvrdila je i Blagojevićeva:

- Zlato je ono što nam nedostaje. O tome pričamo, ali i znamo da smo sve ranije medalje osvojile zahvaljujući napornim treninzima i veoma vrednom radu. Idemo u tom pravcu i držimose toga.Svi u Parizu sanjaju medalju, nadam se da ćemo ispuniti svoj san.

Raspored

Prvo kolo - 16. jul

Srbija - Francuska 3:0

Poljska - Dominikanska R. 3:0

Drugo kolo - 18. jul

Srbija - Dominikanska R. 2:3

Poljska - Francuska 3:0

Treće kolo - 19. jul

Dominikanska R. - Francuska 16.00

Poljska - Srbija 18.30

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024