ODBOJKAŠI NISU OTPUTOVALI U GDANJSK: Zbog blokade aviosaobraćaja "orlovi" su se vratili sa aerodroma u hotel M

S. K.

19. 07. 2024. u 21:29

HAOS koji je izazvao pad komunkacionog sistema širom sveta na svojoj koži osetili su naši odbojkaši. „Orlovi“ su danas nekoliko sati na aerodromu „Nikola Tesla“ čekali let za Minhen i kada su shvatili da će im u bavarskoj prestonici izmaći avion za Gdanjsk, gde su sutra i i u nedelju trebali da igraju na turniru sa Japanom i SAD, odlučili su da se vrate u hotel „M“ i odustanu od puta i turnira u Poljskoj.

ОДБОЈКАШИ НИСУ ОТПУТОВАЛИ У ГДАЊСК: Због блокаде авиосаобраћаја орлови су се вратили са аеродрома у хотел М

Foto: Profimedia

- Desila se nepredviđena situacija. Došlo je do blokade aviosaobraćaja, tako da nismo mogli da dođemo do Gdanjska u normalno vreme. Ta agonija bi se produžila i na sutrašnji dan i odlučili smo da nažalost, odustanemo od od te dve ili jedne utakmice u Poljskoj. Veoma smo zahvalni federaciji Poljske na pozivu  i znam da su u problemu kako da organizuju turnir bez četvrtog učesnika – ističe za sajt OSS selektor odbojkaša Igor Kolaković.

Trofejni stručnjak naglašava da su se na ovakav potez odlučili iz praktičnih razloga:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nismo bili u situaciji da budemo po aerodromima, da menjamo letove i da na taj način ispunimo formu i da ove značajne dane pred Olimpijske igre provedemo u takvim okolnostima. Jednostavno smo se vratili sa aerodroma, naredna tri dana treniraćemo u Beograd do polaska u Pariz. Tražićemo da odemo u utorak, a ova tri dana ćemo iskoristiti da se spremimo na najbolji mogući način.

Inače,planirano je da odbojkaši u francusku prestonicu otputuju u sredu, a na olimpijskom turniru su u grupi A sa Francuskom, Slovenijom i Kanadom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)