ODLUČENO JE: Selektor Gvideti saopštio konačan spisak odbojkašica za Olimpijske igre

Novosti online

21. 07. 2024. u 15:20

Selektor odbojkašica, Đovani Gvideti je pre desetak dana objavio preliminarni spisak za Olimpijske igre uz napomenu da može doći do pomena psole prijateljskih utakmica. Kako stavri stoje tako se i dogodilo.

ОДЛУЧЕНО ЈЕ: Селектор Гвидети саопштио коначан списак одбојкашица за Олимпијске игре

FOTO: CEV

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Đovani Gvideti kreće na Olimpijske igre sa verom da se napad zlato. što je otvoreno rekao u intervjuu za „Odbojkašku zonu“ iz Poljske.

Odbojkašiće Srbije, Aleksandra Jegdić i Ana Bjelica neće putovati u Pariz. Umesto njih na spisku će se naći Silvija i Mina Popović. Odbojkašice Srbija sada samo imaju praktično jednog korektora, to je Tijanom Bošković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U prvom trenutku je izbor na poziciji libera bila Aleksandra Jegdić, ali se posle prijateljskih utakmica Italijan je ipak se odlučio za iskusnu Silviju Popović. Ana Bjelica je bila u planu kao 13. rezervni igrač, a u međuvremenu se ipak pokazala Mina Popović i odličnim partijama zaslužila mesto među putnicima za Pariz.

FOTO: OSS/FIVB

Ovo se sada može reći da je konačan spisak reprezentacije Srbijetehničari: Maja Ognjenović i Bojana Drča, korektor: Tijana Bošković, libero: Silvija Popović, primači servisa: Sara Lozo, Bianka Buša, Aleksandra Uzelac, Bojana Milenković i Katarina Lazović, srednji blokeri: Maja Aleksić, Hena Kurtagić i Jovana Stevanović. Rezervni igrač je srednji bloker takođe Mina Popović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Selektor odbojkašica, Govorio pored konačnog spiska, smatra da je Srbija u solidnoj formi.

- Uradili smo sve što smo želeli do sada. Što se tiče grupe, izuzetno je jaka. Iako Francuska nije vrhunska reprezentacija, sigurno će pokušati da prikaže najbolju igru pred svojom publikom. Osim toga, igraćemo i sa pobednicima prethodna dva izdanja Olimpijskih igara kao što su Sjedinjene Američke Države i Kina. Treba biti fokusiran - rekao je Gvideti.

BONUS VIDEO KAD "ORLOVI" PEVAJU SRPSKU HIMNU: Bože pravde u Abu Dabiju pred Srbija - Australija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte