NEKA IGRE POČNU: Predsednik Francuske obišao Olimpijsko selo u Parizu

N. I.

22. 07. 2024. u 13:51

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da je sve spremno za Olimpijske igre u Parizu, koje počinju u petak. - Spremni smo i bićemo spremni sve vreme tokom Igara - rekao je Makron tokom posete Olimpijskom selu u Sen Deniju, gde je otvorio privremenu policijsku i vatrogasnu stanicu.

НЕКА ИГРЕ ПОЧНУ: Председник Француске обишао Олимпијско село у Паризу

Foto: AP Photo/Michel Euler

Francuski predsednik ranije danas sastao se sa ministrom unutrašnjih poslova Žeraldom Darmanenom, kako bi "sagledali najpoverljivije bezbednosne elemente" vezane za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, koja će u petak biti organizovana na reci Seni.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Već godinama radimo za ove Igre i na početku smo odlučujuće nedelje u kojoj će biti svečano otvaranje u petak, a zatim i Olimpijada koja će se održati u Parizu, nakon 100 godina. To je plod ogromnog rada koji je duboko promenio teritoriju, posebno Senu i Sen Deni -  rekao je Makron.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA Kako je Fahreta postala Brena - Saša doživeo šok kad ju je video: Ovo neće valjati...