EMANUEL MAKRON U OLIMPIJSKOM SELU: Spremni smo za Igre!

Francuski predsednik Emanuel Makron obišao je Olimpijsko selo u Sen Deniju u pratnji više ministara, među kojima su bili oni zaduženi za unutrašnje poslove Žerald Darmanen i sport Ameli Udea Kastera.

ЕМАНУЕЛ МАКРОН У ОЛИМПИЈСКОМ СЕЛУ: Спремни смо за Игре!

Foto: Goran Čvorović

Tom prilikom posetio je pre svega francusku delegaciju. Istovremeno je obišao i više objekata unutar Sela, među kojima i policijsku stanicu. Bezbednosti se na OI poklanja velika pažnja.

- Spremni smo i bićemo spremni sve vreme održavanja Igara – poručio je Makron, istakavši da su mobilisane jake bezbednosne snage ne samo za ceremoniju otvaranja, već i na svim borilištama tokom trajanja Olimpijskih igara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zanimljivo je da Francuska u ovom važnom trenutku ima samo tehničku vladu, posle nedavno održanih parlamentarnih izbora na kojima aktuelna vlast nije uspela da pobedi.

Makron se prilikom posete Olimpijskom selu založio za "političko primirje" tokom OI, a Francuzi se pitaju da li to znači da li će novog premijera imenovati tek posle OI.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za sada, sve do tančina u rukama drži stara ekipa na čelu s Gabrijelom Atalom.

Predsednik Francuske je još jednom istakao da raspisivanje vanrednih izbora posle kojih je nastupila politička kriza, uopšte nije pokvarilo organizaciju OI.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)