LIČNI REKORD U TRCI NA 200 METARA: Sjajan uspeh mlade reprezentativke Srbije Une Jovanović

B. G.

24. 07. 2024. u 17:17

Sprinterka Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina i mlada reprezentativka Srbije Una Jovanović, na Evropskom šampionatu u Banskoj Bistrici, u trci na 200 takmičarka, uz lični rekord 24,54 ostvarila je plasman u polufinale.

ЛИЧНИ РЕКОРД У ТРЦИ НА 200 МЕТАРА: Сјајан успех младе репрезентативке Србије Уне Јовановић

foto: AK Banat Zrenjanin

Veliki uspeh talentovane šesnaestogodišnje sprinterke Une Jovanović na EP u Banskoj Bistrici
    
- Za šesnaestogodišnju Unu, koja je velika nada srpske kraljice, to je fantastičan uspeh, malo snage joj je nedostajalo za finale - kaže njen trener Petar Tankosić, uz napomenu sa je trčala u konkurenciji 48 sprinterki iz cele Evrope, završila takmičenje plasmanom na 16 mesto, što je do sada najveći uspeh mlade atletičarke iz grada na Begeju.
 
- Malo mi je nedostajalo do finala, bez obzira na istrčane trke u štafeti nekoliko sati pre polufinala, osećala sam se sjajno - kaže Una, uz obrazloženje da je istog dana, u prepodnevnim časovima, trčala štafetne trke, 100, 200, 300 i 400 metara, za reprezentaciju Srbije.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?