JAGODINKE POČELE PRIPREME: Ima dosta posla, mislim da možemo da dignemo ekipu na potrebni nivo (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 07. 2024. u 12:58

Rukometašice Jagodine počele su pripreme za narednu sezonu, koja počinje domaćim prvenstvom u septembru i Evropskim kupom u oktobru.

ЈАГОДИНКЕ ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ: Има доста посла, мислим да можемо да дигнемо екипу на потребни ниво (ФОТО)

Foto:ŽORK "Jagodina"

Ekipa je pretrpela određene izmene u odnosu na prošlu sezonu. Nove igračice su Tina Paunić, Jelena Bogdanović, Sanja Stamenković, Magdalena Malenović, Ana Bulatović, Jana Ravojska i Bojana Radevska.

-Posle dvomesečne pauze, sa minimalnim promenama u timu, započeli smo pripreme. Igračice koje su bile nosioci igre, ostale su u našem klubu. Nadam se da će nove igračice ispuniti to što trener traži od njih i da će u najkraćem roku ući u sistem rada – ocenila je Aneta Adžić, kojoj je ovo sedma sezona u Jagodini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

-Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi na čelu sa Draganom Markovićem Palmom što je sve ove godine uz nas. Podrška i uslovi za rad za ostvarivanje najboljih rezultata u domaćim i međunarodnim takmičenjima – rekla je predsednica kluba Jelena Gojković.

Foto:ŽORK "Jagodina"

-Pokušaćemo da se dobro spremimo, da podignemo nivo igre, ispravimo greške i spremni uđemo u prvenstvo. Najvažnije nam je da se fizički dobro pripremimo. Imamo novine u sastavu, priključili smo i pet devojaka iz duge ekipe. Ima dosta posla, mislim da možemo da dignemo ekipu na potrebni nivo i budemo konkurentni do kraja sezone, da osvajamo trofeje - kazao je trener Dragan Markov.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?