VATERPOLO TURNIR "NENAD NENA MANOJLOVIĆ" U KRAGUJEVCU : Prvo mesto za reprezentaciju Srbije

V. Hadžić

31. 07. 2024. u 19:11

Reprezentacija Srbije zauzela je ubedljivo prvo mesto na Međunarodnom memorijalnom turniru „Nenad Nena Manojlović“, koji je od 27. do 31. jula održan u Kragujevcu, dok je drugoplasirana bila ekipa Galatasaraja, ispred italijanskog Lacija.

ВАТЕРПОЛО ТУРНИР  НЕНАД НЕНА МАНОЈЛОВИЋ У КРАГУЈЕВЦУ :  Прво место за репрезентацију Србије

Foto : SDP Radnički

Ovaj turnir se  održava već devet godina i na njemu se takmiče mladih vaterpolista  do 14 godina. Ovog puta  učestvovalo je šest ekipa, od kojih neke tradicionalno dolaze u Kragujevac kako bi se pored takmičenja i družili sa vršnjacima iz drugih zemalja. Organizator turnira je Vaterpolo klub Radnički.

Ovaj turnir se  održava već devet godina i na njemu se takmiče mladi vaterpolisti uzrasta do 14 godina. Ovog puta  učestvovalo je šest ekipa, od kojih neke tradicionalno dolaze u Kragujevac kako bi se pored takmičenja i družili sa vršnjacima iz drugih zemalja. Organizator turnira je Vaterpolo klub Radnički.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Turnir se održava u znak sećanja na Nenada Nenu Manojlovića, srpskog trenera, vaterpoliste i selektora reprezentacije Jugoslavije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)