TEŽAK ŽREB: Poznato koji klubovi stoje na putu Novom Beogradu, Radničkom i Šapcu u vaterpolo Ligi Šampiona

Novosti online

13. 08. 2024. u 16:36

Vaterpolisti Novog Beograda igraće u grupi A Lige šampiona protiv Hanovera, Steaue i pobednika kvalifikacione grupe C, odlučeno je danas žrebom u Zagrebu.

ТЕЖАК ЖРЕБ: Познато који клубови стоје на путу Новом Београду, Радничком и Шапцу у ватерполо Лиги Шампиона

FOTO: Tanjug/AP

U grupi C kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona se nalaze Breša, Špandau, Oradea, Enka i PAOK.

Radnički iz Kragujevca igraće u grupi B kvalifikacija sa Vuljagmenijem, Zuglom i ekipom Mladosti iz Zagreba. Pobednik kvalifikacija plasiraće se u grupu B Lige šampiona gde se nalaze Ferencvaroš, Jadran iz Splita i Dinamo iz Tbilisija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Šabac se nalazi u kvalifikacionoj grupi D sa Sabadeljom, Ortiđom i PAN-om. Pobednik će igrati u grupi D sa Olimpijakosom, Savonom i Primorcem iz Kotora.

U grupi A kvalifikacija nalaze se Jug, Barselona, Jadran Herceg Novi, Dinamo Bukurešt i Banjaluka. Pobednik će igrati u grupi C Lige Šampiona sa Barselonetom, Marsejom i Vašašom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NISU ŠTEDELI PARE: Srbi iz Pariza došli na vaterpolo finale, ovo su rekli pred Srbija - Hrvatska

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane