SARAJLIJA NAJBOLJI U UŽICU: Bajrićeva "lasta" za desetku

N. J.

18. 08. 2024. u 13:32

Tradicionalni skokovi u vodu sa starog železničkog mosta u Užicu, okupili su najbolje takmičare iz regiona: zlatno odličje i titulu šampiona poneo je Dino Bajrić (35) iz Sarajeva, drugo mesto pripalo je Draganu Miloviću (32) iz Užica, a treće Evaldu Krniću (31) iz Tuzi.

САРАЈЛИЈА НАЈБОЉИ У УЖИЦУ: Бајрићева ласта за десетку

Privatna arhiva

 Sa 16 metara visokog mosta, u Đetinju se, u dve serije, skakala „lasta“. U konkurenciji 21 takmičara o pobedniku su odlučivale nijanse.

- Ovde sam kao kod kuće jer dolazim u Užice godinama unazad. Konkurencija je bila verovatno najača u ovoj sezoni, bilo je puno desetki u finalnoj seriji a to se retko dešava, pa su odlučivali detalji – rekao je Bajrić, posle trijumfa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tradicija duga 32 godine i uvek teška konkurencija, kada je reč o užičkim skokovima, pozivnica su za najbolje takmičare na ovim prostorima. Njih do kraja sezone očekuju još nadmetanja u Prijepolju, Višegradu, kao i u Sloveniji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!