"ZARIO MI JE NOŽ U SRCE!" Tek kada je Šumaher obelodanio da je homoseksualac - to je saznala žena s kojom ima dete! Sada je sve otkrila

Novosti online

18. 08. 2024. u 17:19

Do sredine jula, kada god bi se izgovorilo "porodica Šumaher" prva asocijacija bi bio Mihael, po mnogima najbolji vozač Formule 1 ikada. Ali, u poslednje vreme, nije u centru pažnje as koji je već više od 10 godina u ozbiljnom stanju usred teške povrede glave na skijanju, već njegov brat Ralf (49), takođe bivši vozač F1, koji je javno priznao da je homoseksualac. Iznenadio je mnoge, a možda najviše - svoju bivšu ženu.

ЗАРИО МИ ЈЕ НОЖ У СРЦЕ! Тек када је Шумахер обелоданио да је хомосексуалац - то је сазнала жена с којом има дете! Сада је све открила

Screenshot / RTL

Ralf Šumaher je, potsetimo, saopštio svetu da je u vezi sa muškarcem već dve godine i na društvenim mrežama objavio fotografiju sa njim uz opis:

- Najbolje u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera sa kojim sve možeš da podeliš.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Mnogi su se pitali kako je sve ovo podnela njegova bivša supruga Kora (47), koja se nije oglašavala na pomenutu temu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa njom je bio u braku 14 godina i njih dvoje imaju sina Davida. Razveli su se 2015. godine.

Sada je Kora Šumaher prekinula ćutanje i dala intervju za "Špigel" u kojem je otkrila kako se oseća.

I, nije krila koliko ju je sve ovo povredilo.


- Volela bih da me je Ralf više uključio u ovu svoju odluku (o obelodanjivanju da je gej), jer bi to bio znak da me i dalje poštuje. Kada je to objavio svetu, bilo mi je kao da mi je zario nož u srce. Takvo priznanje uvek pogađa one koji su vam najbliži, uključujući i vašu bivšu suprugu, sa kojom imate dete – rekla je ona, a prenosi "Slobodna Dalmacija".

Zatim je oplela po bivšem mužu:

- Posle svih tih godina braka, osećam se iskorišćenom. Kao da sam protraćila najbolje godine. Prosto se pitam... da li je ikada bio iskren prema meni i da li me je ikada voleo? Slepo sam mu verovala. Meni je njegova reč bila kao zakletva.

Ona je istakla da su se i tokom Ralfove karijere "šuškalo" da voli muškarce.

Ali, kada bi ga o tome pitala, maltene bi je slao kod lekara.

– Iza kulisa Formule 1 je bilo dosta glasina i često smo vodili razgovor na tu temu. Pitala sam ga da li je to istina, ali je on svaki put to demantovao i govorio mi da umišljam stvari i da mi je potrebna stručna pomoć - otkrila je Kora Šumaher.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO