JEZIVO: Osmorica maloletnika su toliko tukla bokserskog trenera - da su ga umalo ubili!

Novosti online

20. 08. 2024. u 14:21

Sport je dobio još jednu jezivu epizodu, koja bi mogla da spada i u "crnu hroniku" - da pukom srećom nije izbegnut tragičan ishod.

ЈЕЗИВО: Осморица малолетника су толико тукла боксерског тренера - да су га умало убили!

FOTO: EPA

Rusija je u poslednjih mesec dana bila izvor dva strašna prebijanja boksera, odnosno bokserskih radnika - i to od strane mladih ljudi.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najpre je nedavno na Krimu šampiona Evrope Dmitrija Dvalija grupa od osam napadača pretukla toliko da je zadobio teško oštećenje vida, i to samo zato što je s drugom primetio kako grupa mladih nekoga maltretira.

To su hteli da zaustave, a na kraju su izvukli deblji kraj.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A sada je još gore prošao bokserski trener iz Belgorodske oblasti.

Naime, kako javlja ruski portal "Šampionat", Eduard Sološenko, trener boksa, nalazi se u bolnici i možda izgubi vid kao posledicu prebijanja od strane osmorice maloletnika.

Njegovi mladi đaci su mu se nedavno požalili na pijane maloletnike koji su ih maltretirali, pa je on otišao da porazgovara sa problematičnom decom. Došao je do stana u kome su se okupljali i pili, ali niko mu nije otvorio vrata. Kada se Sološenko vraćao ka automobilu, osmorica maloletnika su ga napala, koristeći i palice i druga "pomoćna" sredstva. 


"Brutalno je pretučen. Prava je sreća da je uopšte ostao živ. Ali sada možda ostane invalid", piše pomenuti ruski medij.


Bokserski savez Rusije se oglasio i tom prilikom naveo:


"Savez ovu situaciju sa Eduardom Sološenkom pomno prati. Nadležni državni organi sprovode sve neophodne mere povodom ove situacije. Naše osoblje je u kontaktu sa Sološenkom i njegovim predstavnicima, ukazuje mu se maksimalna podrška od strane bokserske zajednice.


Ruska javnost se nada da će pretučeni trener ozdraviti u potpunosti, ali i ne samo to.

On je u Volokonovki počeo da sa ortakom gradi sportsku salu, ali je taj čovek napustio Belgorodsku oblast kada se desilo ovo prebijanje, pa se Rusi nadaju da će se Eduardu Sološenku, po oporavku, naći neko ko će mu pomoći da u toj sredini dovrši salu u kojoj će se mladi razvijati uz sport.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan