VELIKI USPEH SRPSKIH SPORTISTA: Osvojene 33 medalje na Svetskom kupu u Kungfu vušuu

N. I.

20. 08. 2024. u 21:51

JOŠ jedan neolimpijski sport u Srbiju je doneo veliki uspeh. Na Svetskom kupu u Kungfu vušuu, za sve uzraste, koji je održano u Jedrenu učestvovale su 23 države iz Evrope, Azije i Afrike sa ukupno 3700 takmičara, a našu zemlju je predstavljalo 60 takmičara.

ВЕЛИКИ УСПЕХ СРПСКИХ СПОРТИСТА: Освојене 33 медаље на Светском купу у Кунгфу вушуу

FOTO: SSS

Srbije je osvojila četiri zlatne, 14 srebnih i 15 bronzanih medalja.

Na prijemu u sportskom savezu Srbije sa predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem razgovarale su kadetkinje osvajačice zlatnih medalja Nina Damjanović, Valentina Petrović i Enita Behramaj i njihovi treneri Aleksandar Petrović i Nataša Damjanović, kao i sekretar Srpskog Kungfu vušu saveza i trener Radenko Tadić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Čestitam srpskim reprezentativkama i reprezentativcima u Kungfu vušuu na ostvarenom rezultatu. Podrška upravo ovim mladim sportistima je najpotrebnija, da im omogućimo što bolje treninge, što više nastupa na međunarodnim takmičenjima kako bi sutra i u seniorskim kategorijama imali uspeha. Velika želja svih nas u sport je da svi mladi takmičari ostanu u sistemu sporta, a njihovi drugari da se ugledaju na njih i krenu stopama zdravog načina života. Još jednom čestitke Srpskom Kungfu vušu savezu, nastavite da vredno radite – rekao je Štefanek.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković istakao je značaj saradnje Sportskog saveza Srbije sa svojim članicama:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Srpski Kungfu vušu savez radi i rezultati toga se vide kroz uspehe koje su ostvarili, na čemu im čestitam. Verujem da ćemo nastaviti odličnu saradnju, a da podrška Sportskog saveza Srbije neće izostati i u vremenima koja dolaze – istakao je Marinković.

Pred Srpskim kungfu vušu savezom je još izazova – u Novom Bečeju će biti organizovan 19. Međunarodni turnir na kome se očekuje preko 150 takmičara iz preko 10 zemalja, što svrstava ovaj turnir u jedan od najjačih u ovom sportu.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!