"SPREMAN SAM, JEDVA ČEKAM DA ZAIGRAM PRED NAVIJAČIMA": Atanasijević oblači crveno - beli dres

Novosti online

20. 08. 2024. u 21:15

Odbojkaški reprezentativac Srbije, Aleksandar Atanasijević pronašao je novi klub.

СПРЕМАН САМ, ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЗАИГРАМ ПРЕД НАВИЈАЧИМА: Атанасијевић облачи црвено - бели дрес

FOTO: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević potpisao je za Olimpijakos, saopštio je danas atinski klub. Kako je saopšteno, Atanasijević (32) je sa čelnicima Olimpijakosa potpisao dvogodišnji ugovor.

Crveno-beli iz Pireja, sa trenerom Andreom Gardinijem, tragali su dugo za igračem na ovoj poziciji i nisu želeli ništa da “lome preko kolena”, već su čekali najbolju opciju. Ukazala se prilika da to bude upravo reprezentativac Srbije, koji se nedavno oprostio od plavog dresa, a koji je uprkos mnogim ponudama “iz daleka”, tražio neku povoljnu u blizini porodice, s obzirom da mu je supruga Elica Vasileva, nedavno postala član Fenerbahčea.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Verovatno je upravo to bio razlog za pregovore Olimpijakosa i Atanasijevića, koji nije želeo da još jednu sezonu provede daleko od supruge i osmomesečnog sina.

Atanasijević je klupsku karijeru započeo u Partizanu, a nastupao je i za italijansku Peruđu i poljski SKRA Belhatov, kao i u Kini za Šangaj, odakle je i prešao u Olimpijakos.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Osećam se fantastično! Konačno sam se odmorio posle duge sezone sa klubom i reprezentacijom, pa sam veoma srećan da počnem da treniram ponovo, a još više me raduje što sam došao u najveći klub Grčke, jedan od najboljih u Evropi za sve sportove. Lični ciljevi su mi usklađeni sa klupskim - rekao je Atanasijević, po potpisu ugovora sa grčkim crveno-belima.

FOTO: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI

Vidi se da je Atanasijević srećan što će igrati za ovaj grčki klub, a i da oseti atmosferu koji prave grčki navijači.

- Srbin sam, pa razumem klupsku istoriju i mentalitet, što je glavni razlog mog dolaska u Olimpijakos. Jedva čekam da zaigram pred njihovim navijačima i osetim tu klupsku atmosferu - rekao je Atanasijević.

Za Srbiju je igrao 13 godina, 2011. i 2019. godine je bio prvak Evrope sa "orlovima", a 2013. i 2017. godine osvajao je bronze na kontinentalnim prvenstvima. Ima i srebro u Svetskoj ligi 2015.

BONUS VIDEO "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan