POČINJE NOVA SEZONA MOTO GP ŠAMPIONATA: Prva stanica je na Tajlandu

Novosti online

21. 08. 2024. u 15:06

Velika nagrada Tajlanda biće prva trka u narednoj sezoni u Moto GP šampionatu, saopštili su danas organizatori takmičenja.

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗOНА МОТО ГП ШАМПИОНАТА: Прва станица је на Тајланду

FOTO: EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

U saopštenju se navodi da će trka za Veliku nagradu Tajlanda biti održana 2. marta 2025. godine na stazi "Čang" u Buriramu, dok će ostatak kalendara biće naknadno objavljen.

Foto: Profimedia

- Uzbuđeni smo što možemo da otkrijemo da će naredne dve sezone početi Velikom nagradom Tajlanda. Jugoistočna Azija je jedno od naših najvažnijih tržišta, kako za sport, tako i za naše timove i partnere. Tajland igra važnu ulogu u tome, a strast koju svi osećaju prema motociklizmu je jasna kada vidimo koliko ljudi dolazi u Buriram svake godine - izjavio je Karmelo Espeleta, generalni direktor Dorne, kompanije koja vodi Moto GP šampionat.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ovogodišnja trka za Velika nagrada Tajlanda biće održana 27. oktobra.

BONUS VIDEO "DELIJE" U NORVEŠKOJ: Srpski navijači pred Bode - Zvezda

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta po LAST MINUTE cenama, popusti su neodoljivi!