LUKA SE OPROSTIO OD NIKOLE! "Ja sam sada izgubio brata"

Novosti online

22. 08. 2024. u 11:33

Legendarni Nikola Karabatić oprostio se od rukometa po završetku Olimpijskih igara u Parizu.

ЛУКА СЕ ОПРОСТИО ОД НИКОЛЕ! Ја сам сада изгубио брата

Foto AP

Sada se na Instagramu oglasio njegov brat Luka Karabatić, koji je napisao dirljivo pismo.

- Brate moj, nije lako pronaći reči. Imam toliko toga da kažem, mnogo smo avantura proživeli zajedno. Kao što si mi često pričao, nisam baš najbolji kada treba da pokažem emocije i da otvorim srce. Hvala ti što si bio stariji brat i što si mi pokazao put. Hvala ti što si izabrao rukomet i što si me vodio sa sobom. Hvala ti što me nikada nisi izostavljao, čak i kada smo bili mali i kada sam te nervirao. Hvala ti što si me naterao da sanjam, što si mi pokazao da je moguće, što si naterao milione ljudi da sanjaju, što si inspirisao mlade rukometaše, što si upisao svoje ime u istoriju francuskog sporta. Hvala ti što si podelio iskustva, smeh i radost sa prijateljima i saigračima. Hvala ti što si postavio letvicu visoko, što bi tata rekao. Zaslužuješ da se odmoriš kao ratnik. Uživaj u Žeraldini, Aleku i Nonu. Mogu da budu ponosni na oca poput tebe. Sada će mama manje da se nervira kada gleda utakmice. Ja sam sada izgubio brata na terenu, ali život nudi mnogo više toga lepog za nas siguran sam. Tvoj brat te voli! - napisao je Luka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nikola i Luka su često igrali zajedno, a sa PSŽ-om su zajedno osvojili čak devet titula.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta