BRAVO LUKA: Bošković osvojio srebro na svetskom prvanstvu za juniore

Novosti online

31. 08. 2024. u 10:14

Srpski atletičar Luka Bošković osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u Limi, nakon što je u finalu skoka udalj postigao fantastičan rezultat od 7.93 metara.

БРАВО ЛУКА: Бошковић освојио сребро на светском прванству за јуниоре

Foto: Profimedia

Luka Bošković je do skoka za medalju stigao u drugoj seriji, čime je do četvrte serije držao vodeću poziciju u finalu. Bošković je tokom finala ostvario ukupno pet ispravnih skokova: 7.31 m, 7.93 m, 7.82 m, 7.62 m, i 7.56 m, dok je poslednji skok bio neispravan.

Foto: Profimedia

Njegov skok od 7.93 metra u drugoj seriji činilo se da će biti dovoljan za zlatnu medalju, ali je u četvrtoj seriji Roko Farkaš iz Hrvatske zabeležio izvanredan skok od 8.17 metara, preuzevši prvo mesto i osiguravši zlato.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Mason MekGroder iz Australije, koji je svojim najboljim skokom od 7.80 metara obezbedio mesto na podijumu.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMINUO MLADI GLUMAC: Spasioci pola sata pokušavali da ga ožive