ŠOK U AMERICI: Upucana NFL zvezda, lekari se bore za njegov život (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 09:52

Šokantne vesti stiži iz Amerike, gde je igrač Fortinajnersa Riki Pirsal upucan u grudi tokom pokušaja pljačke u centru San Franciska, prenose američki mediji.

ШОК У АМЕРИЦИ: Упуцана НФЛ звезда, лекари се боре за његов живот (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Tim povodom se oglasio i njegov NFL klub, koji veruje da će njihov igrač uspeti da pobedi najvažniju bitku u životu i da je njegovo stanje ozbiljno, ali u stabilnom stanju.

Iz policije su potvrdili da je upucan Riki Pirsal, napominjući da je za napad osumnjičen je 17-godišnji muškarac, koji je već uhapšen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Osumnjičeni je pucao više puta, pogađajući i gospodina Pirsala i sebe. Verujemo da je ovo bio pokušaj pljačke i prilično smo sigurni u to. Čini se da je osumnjičeni delovao sam, a samo jedno oružje je korišćeno u pucnjavi i ono je pronađeno - navodi se u saopštenju policije.

Foto: Profimedia

Kako je saopštila policijska uprava, tokom pokušaja pljačke došlo je do fizičkog sukoba između Pirsala i osumnjičenog i obojica su povređeni.

Prema zvaničnim informacijama, poziv je za hitnu pomoć je stigao u 15.38 časova, po lokalnom vremenu. Pirsal je ranije popodne davao autograme u centru.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA GUBI ZATO ŠTO POBEĐUJE U KURSKU? Donbas pred padom, Rusi osvojili pet mesta samo u avgustu (MAPA)