BRAVO, ZA TEBE JE SAMO NEBO GRANICA: Vučić čestitao Angelini Topić na zlatu

Novosti online

02. 09. 2024. u 07:56

NAŠA Angelina Topić je još jednom dokazala da je zlatna! Najbolja na svetu na juniorskom Svetskom prvenstvu u Peruu! Bravo, Angelina, za tebe je samo nebo granica!

БРАВО, ЗА ТЕБЕ ЈЕ САМО НЕБО ГРАНИЦА: Вучић честитао Ангелини Топић на злату

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Ovo je na društvenoj mreži Iks (Tviter) napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitajući Angelini Topić na postignutom uspehu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsećanja radi, srpska skakačica uvis Angelina Topić preskočila je u finalu 1,91 metar i osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u Limi. Srebrnu medalju osvojila je Izabel Luison iz Australije, a bronzanu Karmen Brus iz Estonije. Obe takmičarke preskočila su 1,89.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bila je velika želja Topićeve da se okiti svetskom zlatnom medaljom u juniorskoj kategoriji budući da joj je izmakla pre dve godine u Kaliju, kada je osvojila bronzanu. Tada ju je, kao i veći deo srpske reprezentacije, omeo stomačni virus. 

Topićeva je sada objedinila titule evropske i svetske prvakinje do 20 godina. 

Inače, ovo je druga medalja za Srbiju u Peruu, pošto je srebrnu osvojio Luka Bošković u skoku udalj, takođe Topićev učenik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)