"DELFINI" NEDODIRLJIVI: Srbija pobedila Italiju na Evropskom prvenstvu za juniore

Novosti online

02. 09. 2024. u 18:42

Na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina Srbija je u Burgasu pobedila Italiju 15:14 (4:4, 3:3, 4:4, 4:3) i tako napravila veliki korak ka direktnom plasmanu u četvrtfinale.

ДЕЛФИНИ НЕДОДИРЉИВИ: Србија победила Италију на Европском првенству за јуниоре

FOTO: Tanjug/AP

U utorak Srbija igra sa Nemačkom koja je u prva dva kola pobedila Italiju i izgubila od Grčke.

Susret sa Italijom je bio neizvestan do poslednjeg sekunda kada je pala odluka. Srbija je sve vreme imala rezultatsku prednost ali su borbeni Italijani tri puta uspeli da izjednače. U trećem delu naša reprezentacija vodila 11:9 ali su u poslednjih 70 sekundi igrači Italije uspeli da izjednače.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U poslednjih osam minuta Novaković i Kojić su ponovo doneli prednost od dva pogotka. Međutim sredinom četvrtine, za samo 30 sekundi Italijani su realizovali dva peterca za još jedno izjednačenje.

Raspoloženi Novaković je 75 sekundi pre kraja vratio minimalnu prednost 14:13. Tada su Italijani zaradili i treći peterac u četvrtini pa je sjajni Guljota strelac devet golova 45 sekundi pre kraja izjednačio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Usledila je prava drama. Prvo je Srbija izgubila loptu, zatim je napad Italije 12 sekundi pre kraja zaustavio Bodiroga. U poslednjim sekundama Srbija je dobila igrača više a odlični Đokanović je uz zvuk sirene postgao gol za pobedu.

BONUS VIDEO SVI BI NA SRBIJA - HRVATSKA: Ogromni redovi pred olimpjsko vaterpolo finale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVI DETALJI O BEOGRADU NE POSTOJE NI NA GUGLU