ŠOK U RUSIJI! Srbin više nije selektor nacionalnog tima

Novosti online

03. 09. 2024. u 07:50

Zoran Terzić više nije selektor Rusije pošto nije produžio ugovor sa odbojkaškom federacijom te zemlje, piše "Sportklub".

ШОК У РУСИЈИ! Србин више није селектор националног тима

Foto: Profimedia

Za dve godine koliko je kormilario Rusijom ekipa nije odigrala nijedan zvaničan meč. Kako je ugovor trajao do Olimpijskih igara, sa njihovim završetkom i on je završen, a srpski trener odlučio je da ga ne produži.

Ipak, i dalje ostaje trener šampiona Rusije Dinama iz Kazanja. Kako više nema reprezentativni angažman, prirodno je povezivati ga sa reprezentacijom Srbije, sa kojom je zabeležio velike uspehe. Posebno jer ni Srbija u ovom trenutku nema selektora. Ostaje da se vidi u narednim danima šta će biti od te mogućnosti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: AP

 

Vodeći prvo reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a potom i nezavisne Srbije Terzić je osvojio tri evropska zlata i titulu svetskog šampiona 2018. Kao i olimpijsko srebro 2016. i bronzu 2021. Reprezentacija je pod njim još osvojila dva evropska srebra i bronzu sa Evropskog i Svetskog prvenstva.

(Sportklub)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO SVI BI NA SRBIJA - HRVATSKA: Ogromni redovi pred olimpijsko vaterpolo finale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti