NIŠTA OD MEDALJE: Vaterpolisti Srbije posle peteraca poraženi od Crne Gore

Novosti online

05. 09. 2024. u 18:06

Vaterpolisti Srbije do 19 godina ispali su iz kombinacija za medalju na Evropskom prvenstvu u Burgasu.

НИШТА ОД МЕДАЉЕ: Ватерполисти Србије после петераца поражени од Црне Горе

N. Paraušić

Neočekivano, kao prva u grupi Srbija je poražena od Crne Gore koja od četiri jeinu dobila na peterce protiv Holandije. Crna Gora je pobedila i juče na peterce srpski tim 18:17 (1:4, 4:2, 5:4, 3:3, 5:4).

Prva četvrtina potvrdila je Srbiju kao favorita u ovom susretu. Boljom igrom Srbij je vodila 4:1, početkom druge četvrtine i 5:1 da bi tada polako počela da popušta. U trećem delu Srbija je predvođena raspoloženim Gladovićem još imala prednost 7:5 ali su Crnogorci sa odličnim Stuparom i Gojkovićem nalazili način da se vrate u utakmicu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Kod rezultata 7:7 počela je igra goč za gol. U poslednjih osam minuta Crna Gora je tri puta imala minimalnu prednost ali su Novaković i dva puta Đokanović uspeli da utakmicu odvedu u peterce.

Đokanović koji je 21 sekundu pre kraja izjednačio a zatim blokirao udarac Samardžića bio je tragičar u peterac seriji. Kod prvog udarca golman Bjelica je bio uspešniji a u šestoj seriji je reprizirao prvi udarac. Srbija nastavlja takmičenje borbama za peto mesto.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio