SVE JE SPREMNO ZA SUBOTU! "Beogradska desetka" zatvara ulice na Novom Beogradu

Novosti online

06. 09. 2024. u 12:53

Beograd će u subotu, 7. septembra, ponovo biti domaćin velikog međunarodnog trkačkog događaja. U organizaciji Beogradskog maratona, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda i renomiranog proizvođača sportske opreme Najk, biće održana ulična trka "10K Belgrade".

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА СУБОТУ! Београдска десетка затвара улице на Новом Београду

Foto: Privatna arhiva

Drugu godinu zaredom popularna "Beogradska brza desetka" okupiće preko 4.000 trkača iz zemlje i regiona, ali i elitnih takmičara iz Kenije, Etiopije, Maroka, Španije itd. Održavanje ove trke u dužini od 10 km, koja će u sklopu saradnje sa Srpskim atletskim savezom ujedno biti i Državno prvenstvo na ovoj deonici, iziskivaće i zatvaranje pojedinih ulica na Novom Beogradu, kao i promene trasa određenih linija gradskog prevoza. Start trke zakazan je za 18 časova, a ulica Bulevar Nikole Tesle u smeru ka Zemunu biće zatvorena za saobraćaj od 8 do 21 sat, dok će ulice Ušće i Trešnjinog cveta biti zatvorene od 17 do 21 sat.

Treba istaći da je staza na Novom Beogradu na kojoj će se trčati sertifikovana od strane Svetske atletike, svi rezultati biće priznati od strane ove organizacije i bodovaće se u zvaničnom kalendaru svetskih uličnih trka, što je još jedan dokaz kvaliteta i visokih standarda organizacije koje je postavio Beogradski maraton.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Takođe, trka će imati i humanitarni karakter, a svi koji to žele slanjem SMS-a sa sadržajem heroji na 3023 doniraće sredstva koja su namenjena kao pomoć osobama sa invaliditetom, a svi oni koju pošalju pet poruka, učestvovaće i u nagradnoj igri i pored humanosti koju će pokazati imaće šansu da na poklon dobiju patike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!