BEOGRAĐANI TRIJUMFOVALI U PARAĆINU: Završeno ekipno Kendo prvenstvo Srbije (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

08. 09. 2024. u 17:30

VIŠEGODIŠNjA tradicija je nastavljena, pa je danas grad Paraćin bio domaćin ekipnog državnog kendo prvenstva Srbije koji je organizovao Kendo savez Srbije u saradnji sa paraćinskim klubom „Katori kendo“.

БЕОГРАЂАНИ ТРИЈУМФОВАЛИ У ПАРАЋИНУ: Завршено екипно Кендо првенство Србије (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Kendoke su se borile u velikoj sportskoj hali u kategorijama juniora i seniora – muškarci i žene, a interesantno je da su Paraćinci u sve tri kategorije bili drugi, s tim što je za mušku kategoriju seniora to izvanredan uspeh.

Ivan Jovanović, predsednik Kendo-saveza Srbije, inače Paraćinac, ističe da se u različitim kategorijama takmičilo osam klubova iz Beograda, Niša, Kragujevca, Šapca i Paraćina, dok su među sudijama bili i predstavnici Novog Sada.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Z. Rašić

- U nadmetanju juniora pobednik je Kendo klub Beograd, koji je trijumfovao i u kategoriji seniora i odneo šampionski pehar, dok je u kategoriji seniorki pobedio Kendo klub Makoto, takođe iz Beograda. U samoj organizaciji, inače, nije bilo nikakvih problema, Paraćin se izveštio posle nekoliko desetina godina domaćinstva ovog prvenstva, a ima i veliki entuzijazam za organizaciju  – rekao nam je, kroz šalu, Jovanović.

Za osvojena prva tri mesta po kategorijama svim članovima ekipa uručene su medalje i pehari, a zanimljivo je da su sva tri pobednička pehara otišla u Beograd.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji