STRELCI IZ ZRENJANINA BRANE TITULU NAJBOLJIH U SRBIJI: Potvrdili smo kvalitet u Subotici na Prvenstvu Vojvodine

B. G.

10. 09. 2024. u 09:55

Skalpom rivala iz Vojvodine, aktuelni šampioni države u gađanju oružjem velikog kalibra, strelci iz Zrenjanina osvojili su duplu krunu na Prvenstvu Vojvodine, na gradskom strelištu u Subotici i na najlepši način potvrdili dominaciju u Srbiji.

СТРЕЛЦИ ИЗ ЗРЕЊАНИНА БРАНЕ ТИТУЛУ НАЈБОЉИХ У СРБИЈИ:  Потврдили смо квалитет у Суботици на Првенству Војводине

Klub stelaca Zrenjanin

Boje Zrenjanina u Subotici branili su Tibi Čisar, Mateja Rackov, Dragan Grozdanov, Zoran i Željko Kostovski, Danijel Krstić, Aleksej Krstić i Mirko Borovnica, a ekipa u sastavu Grozdanov, Rackov i Kostovski, osvojio je dve ekipne titule u gađanju Papovkom i vojničkom puškom.
 
U pojedinačnoj konkurenciji Mateja Rackov postao je šampion, a Dragan Grozdanov vicešampion u disciplini PAP, dok je u konkurenciji strelaca veterana, vojničkom puškom, Tibi Čisar osvojio drugo, a Zoran Kostovski treće mesto.
 
- Potvrdili smo kvalitet u Subotici na Prvenstvu Vojvodine, ali formu tempirMo za prvenstvo Srbije, koje se takođe održava na strelištu u Subotici, na kojem branimo titulu prvaka države - poručio je trener strelaca iz Zrenjanina, Dragan Grozdanov.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom