PRIJEM ZA ZLATNOG DŽUDO JUNIORA: Svečanost u Zrenjaninu zbog velikog sportskog uspeha

B. G.

11. 09. 2024. u 21:15

Za zlatnog na juniorskom Evropskom džudo prvenstvu, reprezentativca Srbije i džudistu Proletera iz Zrenjanina, Milana Bulaju, priređen je prijem u Gradakoj kući, na kojem su osim Milana i Sime Salapure, gradonačelnika Zrenjanina,  bili prisutni predsednik džudo kluba Proleter  Milan Krstin, trener Nikola Savatović i Vukica Đapić Atanacković, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

ПРИЈЕМ ЗА ЗЛАТНОГ ЏУДО ЈУНИОРА: Свечаност у Зрењанину због великог спортског успеха

grad Zrenjanin

- Sve ovo godi, naravno, ali ja sam sportista i ne uzdižem se previše, nastavljam da treniram i radim  još više i motivisanije - uz zahvalnost gradonačelniku na prijemu, istakao je Milan Bulaja.
 
On je naglasio da mu je najteža borba bila u finalu i da je postojao pritisak, s obzirom da je rival bio Estonac, domaći takmičar i da je bio svestan da mora da ga ubedljivo nadvlada, da bi do trijumfa i stigao.
 
Fokusiram se Svetsko prvenstvo i tu planiram da uzmem medalju, isto prvo mesto, a kasnije ćemo videti, možda i Plimpijske igre u Los Anđelesu budu u žiži – uz osmeh dodao  je zlatni džudo šampion Milan Bulaja.
 
BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIJA JE OVO ČEKALA: Srpski teniseri predvođeni Đokovićem u petak će imati trening otvoren za javnost