DONEO KONAČNU ODLUKU: Bregar saopštio spisak rukometašica Srbije za mečeve sa Holandijom

Novosti online

11. 09. 2024. u 22:30

Selektor ženske rukomentne reprezentacije Uroš Bregar saopštio je spisak igračica na koje će računati u dve prijateljske utakmice protiv Holandije, 27. i 28. septembra.

ДОНЕО КОНАЧНУ ОДЛУКУ: Брегар саопштио списак рукометашица Србије за мечеве са Холандијом

FOTO: RSS

Na spisku slovenačkog stručnjaka ponovo se našla Jovana Skrobić, devojački Kovačević, koja je u martu postala majka, a već se u novoj sezoni vratila na teren i stavila na raspolaganje državnom timu.

Na spisku su: Golmani: Jovana Risović, Tatjana Činku, Moli Kubina, Leva krila: Sanja Radosavljević, Tamara Kocić, Aleksandra Stamenić. Pivoti: Marija Petrović, Edita Nuković, Katarina Bojičić. Desna krila. Tijana Simić, Nataša Lovrić, Dunja Radević. Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Teodora Veličković, Tamara Mandić, Jovana Skrobić, Teodora Majkić, Jovana Ristić, Anđela Janjušević, Milica Ignjatović, Lara Stanić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ekipa će se okupiti 22. septembra u Staroj Pazovi, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, gde će se spremati do 26. i poletanja za "zemlju lala".

Holandija će ugostiti Srbiju 27. septembra u Den Bošu, a 28. u Almereu. Oba meča su na programu od 19 i 30.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

METEOROLOZI NAJAVLJUJU KATASTROFU ZA EVROPU: Stiže olujni ćelijski oblak koji upija kišu - ovde moguća čak tri metra snega