"NE OKREĆI SE, SINE!" Dragutin Topić: Ameri su prepoznali ono što tvoj Beograd nije

Novosti online

12. 09. 2024. u 14:36

Proslavljeni srpski atletičar Dragutin Topić ostavio je tužnu objavu na društvenim mrežama s naslovom "ne okreći se, sine", a odnosi se na mladog Miloša Nisić, koji će karijeru nastaviti u SAD.

НЕ ОКРЕЋИ СЕ, СИНЕ! Драгутин Топић: Амери су препознали оно што твој Београд није

Instagram / Dragutin Topic

- Nakon osam godina koje sam proveo učeći te sportu i životu, sa tugom u srcu ti želim srećan boravak u SAD gde su Amerikanci prepoznali ono što tvoj Beograd nije - napisao je Topić o svom pulenu i dodao:

- Malo su svi tvoji državni rekordi, malo je što si proglašen za najboljeg u Srbiji, malo su dva finala evropskih prvenstava na kojima si se borio kao lav noseći grb svoje zemlje i to kao prvi sprinter ikada kome je to pošlo za rukom. Malo je za Beograd, puno za SAD. Školuj se, sine, iskoristi stipendiju jednog od najboljih američkih univerziteta. Meni kao tvom treneru ostaje nedosanjan san da oboriš najvažniji rekord, u seniorskoj konkurenciji, ali mi ostaje radost što sam učestvovao u stvaranju nadasve dobrog čoveka koji je primer drugima. Srećno, sine, u novom poglavlju svog života, i hvala na svemu - zaključio je Topić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Mladi atletičar mu je odgovorio na tu poruku:

- Hvala vam na svemu, bez vas ne bih uspeo ništa - napisao je Nisić.

Podsetimo, Miloš Nisić je srpski sprinter koji je rođen 4. novembra 2005. godine, a kome je osnovna disciplina 200 metara. Najbolji rezultat mu je 21,23 sekunde, dok je upola kraću distancu trčao za 10,69.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CURE DETALJI TRAMPOVOG MIROVNOG PLANA: Ukrajina zadržava suverenitet, formira se demilitarizovana zona?