DA LI STE ZNALI KOLIKO JE SPORTSKI RIBOLOV POPULARAN U SVETU? Ne morate čekati vikend za svoj omiljeni hobi!

PROMO

12. 09. 2024. u 16:00

Istorijski gledano, ribolov je jedan od najstarijih aktivnosti kojima je čovek počeo da se bavi.

ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ КОЛИКО ЈЕ СПОРТСКИ РИБОЛОВ ПОПУЛАРАН У СВЕТУ?  Не морате чекати викенд за свој омиљени хоби!

FOTO: Promo

Ipak, sportski ribolov, kakav poznajemo danas, počeo je da se razvija u 16. veku u Engleskoj, a prvi ribolovački klubovi, kao i definisana pravila, nastali su tek u 19. veku.

Na početku civilizacije, ribolov je bio neophodan za preživljanje, a danas je omiljena rekreacija za preko 50 miliona ljudi samo u SAD-u, i veliki broj entuzijasta u svetu, dok nekolicina učestvuje i na takmičenja poput Bassmaster Classic.

Za one koji vole ribolov, ali im smeta loše vreme i kiša, zabava ne mora da prestane! Počevši od danas i tokom narednih 10 dana, ljubitelji slot igara moći će da učestvuju u 2. fazi Epskog PRIZE DROP-a koji je posvećen ribolovačkim avanturama!

Učesnici će imati priliku da pokupe nasumične keš nagrade svakog dana u septembru tokom 3. faze - nagradni fond iznosi 1.200.000 dinara! Slatka faza je upravo završena, a Fishing Prize Drop traje do 22. septembra!

Da biste se pridružili ribolovcima koji rade od kuće, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije i preuzmete 3000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Zabaci udicu do kraja septembra i upecaj keš nagrade! Bistro!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao