SPORTSKI PRESEDAN: Softbol i skajbol timovi zajednički trenirali

Novosti online

14. 09. 2024. u 09:35

U softbol sportu u Beogradu i Srbiji ova godina okarakterisana je kao godina smene generacija. Čelni ljudi Softbol saveza Beograda, organizovali su lep kamp na Zlatiboru uz treninge u Beogradu.

СПОРТСКИ ПРЕСЕДАН: Софтбол и скајбол тимови заједнички тренирали

FOTO: Softbol savez srbije

Kamp za mlade sproveo je i klub Svet sporta, a sve uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu.

Vrlo zanimljiv program imao je Softbol i skajbol klub Svet sporta, koji je tokom maja, juna, jula i avgusta sproveo program „Sportovi mogu zajedno – kroz rad i kampove do uspeha“.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Realizacijom ovog projekta podstakli smo mlade da kroz dva sporta softbol i skajbol, saznaju pravila i osnovne karakteristike tih sportova. Mladi sportisti su se nadmetali kako u znanju o pravilima i osnovim karakteristikama, tako i na terenu u oviru programa Sportovi mogu zajedno. Kroz zajedničke prijateljske utakmice, svi su uživali i provodila vreme u igri i zabavi. Zlatibor je imao centralni kamp sedam dana. A u Beogradu smo imali i edukacije o zdravoj ishrani, kako u prostorijama saveza, tako i na otvorenim terenima u Košutnjaku i na Adi. Ovim programom smo želeli da pokažemo da se sportovi mogu udruživati i zajedno promovisati mlade, zdrav život, svoj grad, svoju državu. U ovom slučaju jedan olimpijski i jedan ne olimpijski. Svrha programa je bila da mali sportovi napreduju, da se čuje za njih. Da mladi sportisti ali i rekreativci mogu da nauče nešto novo, ali i steknu nova prijateljstvo, kroz besplatne treninge i radionice koje nudi ovaj program – istakla Kristina Jovanović Đurić, predsednik kluba Svet sporta.

FOTO: Softbol savez srbije

U Softbol savezu Srbije održana je Izborna Skupština i za novog predsednika je izabran Goran Anđelković. Plan je da se neke nove generacije mladih od 10 do 12 godina pokrenu da treniraju softbol, kroz promocije u Novom Sadu, Beogradu i Somboru.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)