VELIKA PODRŠKA: Potpisan memorandum o saradnji Beogradskog maratona i Ironman trke

Novosti online

14. 09. 2024. u 11:37

Memorandum o saradnji Beogradskog maratona i Ironman trke 70.3, koja će se prvi put u Srbiji održati sutra uz učešće više od 1.000 takmičara iz celog sveta, potpisan je u Beogradu.

ВЕЛИКА ПОДРШКА: Потписан меморандум о сарадњи Београдског маратона и Иронман трке

FOTO: IRONMAN 70.3 Belgrade

Memorandum o saradnji potpisali su Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona i Darko Savić, predsednik Upravnog odbora Ironman 70.3 Belgrade.

- Vezivanjem dve velike sportske organizacije radićemo na uključenju što više mladih ljudi u ovaj projekat. Dolazak Ironman trke je novi korak napred u učvršćivanju Beograda kao jednog od centara vrhunskog sporta. Svim učenicima sutrašnje trke želim da ostvare najbolje moguće rezultate. Dobrodošli u Beograd i uživajte, rekao je Habuš.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ironman 70.3 Belgrade trka trebalo bi da bude jedna od najbržih trka u kalendaru za 2024. godinu, a posebno je važno istaći da je ovo prva trka ne samo u Srbiji, već i ovom delu Evrope.

- Potpisivanje memoranduma ima višestruki značaj. Drago nam je da nam je Beogradski maraton postao partner, pošto je pokazao da organizuje najbolje trke u regionu i pokazao je izuzetno visoke organizacione kvalitete, rekao je Savić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO JE JEDNOM DOŠAO IZ ŠKOLE: Novak Đoković otkrio zbog čega mu sin navija za Partizan