UZNEMIRUJUĆE! Da li je ovo najteža povreda u istoriji sporta? Čak ni UFC nešto tako strašno ne pamti!

Novosti online

15. 09. 2024. u 19:44

Borbe mešovitih borilačkih veština, čija je skraćenica na engleskom jeziku MMA - dobile su novu, jezivu epizodu.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Да ли је ово најтежа повреда у историји спорта? Чак ни УФЦ нешто тако страшно не памти!

Foto Profimedia

U noći između subote i nedelje, održan je UFC 306, događaj u okviru Ultimejt fajt šampionata, a u glavnoj borbi večeri Gruzijac Merab Dvališvili osvojio je pojas prvaka u bantam kategoriji jednoglasnom odlukom sudija posle njegovog nadmetanja sa dosadašnjim šampionom, Šonom O'Malijem.

Jedna uvodnih od borbi na ovom MMA događaju bila je i ona između Meksikanke Irene Aldane i Kerol Rouz.

U borbama u oktagonu dešavaju se strašne povrede, ali ovo je bila jedna od najgorih u istoriji sporta. U šoku je čak i UFC-ov predsednik Dejna Vajt, koji je na društvenim mrežama objavio kako izgleda Aldanino lice nakon borbe.

Imajući u vidu da je u pitanju izuzetno, izuzetno uznemirujuć sadržaj, molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi od krvavih scena moglo da pozli, da ne otvaraju link koji sledi.

Ponavljamo, u pitanju je jedna od najgorih povreda u istoriji sporta, pa iako je nesrećna Meksikanka bila na nogama, njeno krvlju obliveno lice i rasekotina posred njega su takvi da još jednom molimo - da ne otvarate taj izuzetno uznemirujući sadržaj ukoliko bi moglo da vam se pogorša zdravsteno stanje od scena nasilja, ili ukoliko ste maloletni.

---
--
-

Povredu Aldane možete videti klikom na ovaj link, uz još jedno upozorenje - da to učinite samo ako ste punoletni i ako ekstremne scene nasilje neće naškoditi vašem zdravlju.

BONUS VIDEO: Sudija morao da uspava MMA borca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SPREMA SE HAOS: Torcida zapalila stadion i najavila dolazak u Beograd!? (VIDEO)