SVI SE PITAJU GDE JE NESTALA ZVEZDINA LEPOTICA?! Prelepa Emilija ima bitnu poruku za sve mlade sportiste

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 10. 2024. u 09:49

NEMA ljubitelja Crvene zvezde i karatea u Srbiji koji nije čuo za talentovanu Emiliju Antanasijević. Evropska i Svetska šampionka u karateu za mlade takmiči se u klubu iz Ljutice Bogdana, a nedavno se odlučila za nesvakidašnji potez - napravila je pauzu zbog rada na sebi i svom mentalnom zdravlju.

СВИ СЕ ПИТАЈУ ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА ЗВЕЗДИНА ЛЕПОТИЦА?! Прелепа Емилија има битну поруку за све младе спортисте

FOTO: Privatna arhiva

Dvadesetogodišnja karatistkinja Srbije i Crvene zvezde osvojila je sve što se u njenom uzrastu osvojiti može, au proteklim mesecima odlučila je da se povuče iz javnosti i posveti svom mentalnom zdravlju, za koje kaže da bi mladima trebalo da bude primarno. 

FOTO: Privatna arhiva

- Pre nekoliko dana proslavili smo svetski dan mentalnog zdravlja. Ja sam se u prethodnim mesecima suočavala sa brojnim problemima zbog kojih sam shvatila značaj mentalne brige i negovanja sebe, počinje Emilija, te potom šalje poruku mladim, ali i starijim sportistima. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- U životu jednog sportiste najvažniji su rezultati i uspesi, ali ponekad treba zastati, udahnuti duboko i razmisliti da li je to prioritet. Ja ne odustajem od sporta, mislim da je ostalo još mnogo toga da dam karateu, a kada se vratim na borilište biću spremna za nove uspehe kojima će se dičiti moja zemlja i moja Crvena zvezda. Mladi, brinite o sebi, jer niko drugi do vi sami to neće činiti. 

FOTO: Mozzart Promo

Emilija se karateom bavi od svoje šeste godine, a pet poslednjih nastupa za Crvenu zvezdu. Na proslavi 77. rođendana SD Crvena zvezda proglašena je najboljom juniorkom društva. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na evropskom prvenstvu u Riminiju 2022. godine je osvojila tri zlatne medalje, dok je na svetskom prvenstvu u Lubinu u Poljskoj iste godine osvojila zlatnu medalju.

Dve godine kasnije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji osvojila je još dva zlatna odličja za Srbiju. 

U 2024. godini odabrana je za najbolju mladu seniorku SD Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije