MLADI KARATISTI ZRENJANINA NA SVETSKOJ SCENI: Vvenecijanske svetske karate borbe veliko iskustvo

B. G.

14. 10. 2024. u 16:09

Venecijanski bijenale svetskog karatea, u vidu Svetskog šampionata za kadete, juniore i mlađe seniore, bio je sjajna prilika za sticanje iskustva nastupa na najeminetnijim svetskim smotrama, za mlade karatiste Zrenjanina.

МЛАДИ КАРАТИСТИ ЗРЕЊАНИНА НА СВЕТСКОЈ СЦЕНИ: Ввенецијанске светске карате борбе велико искуство

Karate klub Zrenjanin

Prvi put su učestvovali i Karate klub Zrenjanin u kategoriji kadeta, predstavljali Mila Salapura (-61 kg), Ivan Lagundžija (-63 kg) i Jevrem Bala (-70 kg). 
 
-  Uprkos velikoj želji i odličnoj pripremi, mladi karatisti su se zaustavili u kvalifikacijama i nisu svoj trud i rad na treninzima krunisali medaljama, ali ima vremena, veliko iskustvo su stekli i to je ogroman zalog za njihov talenat i želju da treniraju i napreduju - naglasio je Vladimir Ilić, trener Karate kluba Zrenjanin, uz napomenu da je Mila Salapura u prvom kolu izgubila od takmičarke iz Meksika rezultatom 6:2, Jevrem Bala je poražen od rivala iz Gruzije 10:2, a Ivan Lagundžija je nakon pobede u prvom kolu protiv takmičara iz Kirgistana 2:1, u drugom kolu poražen od takmičara iz Azerbejdžana.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir