POVREDA GA UDALJILA OD VISOKOG PLASMANA: Srpski strelac Milutin Stefanović bez medalje u finalu Svetskog kupa

Filip Milošević

16. 10. 2024. u 15:58

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milutin Stefanović osvojio je danas deveto mesto u disciplini malokalibarska puška trostav na finalnom turniru Svetskog kupa u Nju Delhiju.

ПОВРЕДА ГА УДАЉИЛА ОД ВИСОКОГ ПЛАСМАНА: Српски стрелац Милутин Стефановић без медаље у финалу Светског купа

Foto: Tanjug

Kovačević je u kvalifikacijama osvojio deveto mesto, pošto je pogodio 587 krugova i nije uspeo da se plasira u finale. Srpskog strelca su od osmog mesta i plasmana u finale delila dva kruga.

- Sve do stojećeg stava moj nastup je bio na visokom nivou. Ali, s obzirom na to da sam u prethodne dve nedelje imao problema sa leđima, taj slabiji rezultat na kraju je bio očekivan. Uložio sam ogromne napore da se oporavim i doputujem u Indiju. Da nije bilo tih problema uveren sam da bih se danas borio za visok plasman, s obzirom na to da mi je forma na visokom nivou. Drago mi je što sam i pored povrede u prva dva, čvrsta stava, gađao veoma dobro, a to mi daje vetar u leđa za buduća takmičenja - izjavio je Stefanović.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Prvo mesto osvojio je Mađar Ištvan Peni, koji je u finalu pogodio 465,3 kruga. Drugi je bio Čeh Jirži Privratski sa 464,2 kruga, dok je treće mesto pripalo Indijcu Akilu Šeoranu (452,6).

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UHAPŠENA ĆERKA KLINTA ISTVUDA: Optužena za teško porodično nasilje