OGLASIO SE NAPADAČ NA OLIVERU: Za sve krivi organizatore - Laž je, nisam plaćen da je srušim (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2020. u 13:34 >> 13:42

BOJAN Vačev, čovek koji je gurnuo i povredio našu legendarnu atletičarku Oliveru Jevtić na trci u Sofiji ispričao je svoju stranu priče o ružnim scenama iz Bugarske.

ОГЛАСИО СЕ НАПАДАЧ НА ОЛИВЕРУ: За све криви организаторе - Лаж је, нисам плаћен да је срушим (ВИДЕО)

Olivera Jevtić Foto N. Paraušić

U otvorenom pismu javnosti, Vačev se “posuo pepelom” i poručio da nije imao nameru da povredi našu šampionku niti bilo koga drugog.

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprelila da učestvuje u događaju - počeo je svoje pravdanje Vačev, iako se sa na snimku vidi drugačije, a i sama Olivera je rekla da ju je “pikirao od starta”.

Vačev je odgovorio i na osude da je dobio novac kako bi Oliveru izbacio iz trke i tako njenim konkurentima olakšao posao.

- Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama.

Vačev je na kraju rekao “da je sve samo stvar njegovog neiskustva”.

- Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - poručio je napadač na Oliveru, a preneo Kurir.

NAMEREN! BLAGODARЯ NA VSIČKI! Molя spodelяйte! Bezprecedenten slučaй na agresiя na sportno sъbitie ot strana na edin...

Posted by Iana Karra on Sunday, October 11, 2020

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima