TRNOVIT PUT DO ELITE: Radnički startuju na kvalifikacionom turniru u Budimpešti

Novosti online

10. 11. 2020. u 15:07

VATERPOLISTI Radničkog moraju da preskoče pet teških prepreka kako bi izborili grupnu fazu Lige šampiona.

ТРНОВИТ ПУТ ДО ЕЛИТЕ: Раднички стартују на квалификационом турниру у Будимпешти

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani su jutros otputovali u Vudimpeštu, gde sutra (21.00) u prvom kolu kvalifikacione grupe B1 igraju sa ruskim Sintezom.

Šumadinci se u četvrtak sastaju sa francuskim Turkoanom (12.00) i španskom Terasom (17.00), a u subotu (19.00) sa domaćim OSC. Pobednik se u nedelju sa najboljom ekipom iz B2 (Vuljagmaeni, Breša, Enka, Oradea) bori za ulazak u elitu.

- Želja je velika, ali smo i svesni da nas očekuje veoma težak zadatak. Igramo sa veoma iskusnim i jakim ekipama, nadigravaćemo se i videti da li možemo da ostvarimo san - naglašava strateg Radničkog Uroš Stevanović.

Iskusni stručnjak ističe da su sve ekipe dobro proučili i podvlači da su svesni snage svih rivala:

- Startujemo protiv Sinteza, kojem nedostaju trojica igrača, pa da kažu da imaju kompletnu rusku reprezentaciju. Turkoan je sjajan tim, u kojem značajnu ulogu igra naš Ranđić, a Terasa je lane ostavila dubok trag u evropskoj eliti. OSC jeste promenio ceo tim, ali opet je među tri najbolje mađarske ekipe. Da ne govorim o drugoj grupi, u kojoj Breša ima ekipu za osvajanje Lige šampiona.

SVI U JEDNOM HOTELU

TURNIR će se odigrati u "balonu". Kako u Radničkom kažu svi će po dolasku u mađarsku prestonicu biti ponovo testirani na kovid 19. Znaju da će biti u istom hotelu sa rivalima i da će morati da poštuju stroge epidemiološke mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?