SPORT JAČI OD KORONE: Kraljevčani i ove godine biraju najbolje sportiste

G.Ć.

30. 11. 2020. u 12:00

UPRKOS teškim uslovima u kojima su se ove godine zbog svetske pandemije korona virusom održavala domaća sportska takmičenja, kraljevački Sportski savez ipak će sprovesti izbor za najbelje sportiste grada na Ibru u 2020.

СПОРТ ЈАЧИ ОД КОРОНЕ: Краљевчани и ове године бирају најбоље спортисте

Foto:G.Šljivić

Kao i prethodnih godina, ova prestižna priznanja dobiće najuspešniji kraljevački sportisti u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, najbolji klubovi, treneri i sportski radnici.

- Priznanja dobijaju sportisti koji su tokom ove godine ostvarili najbolje rezultate nastupajući isključivo za klubove sa teritorije Kraljeva. Nakon konkursa, u skladu sa epidemiološkim merama organizovaćemo uručenje priznanja najboljima, a ne isključujem mogućnost da to obavimo onlajn ili sa ograničenim brojem ljudi – naglašava Miloš Simović, predsednik Sportskog saveza Kraljeva.

Prema njegovim rečima, konkurs za prijavu kandidata biće otvoren do 18. decembra, a prijeve se mogu dostaviti lično u prostorije Saveza u Ulici cara Lazara 51 ili elektronskom poštom na imejl - konkurs@kvsport.org.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)