ANDREA LEKIĆ: Imamo jako lepe šanse za dobar rezultat

Beta

30. 11. 2020. u 16:17

SRPSKA rukometašica Andrea Lekić rekla je danas da se nada da će sve reprezentativke dobiti negativne testove na korona virus i da će Srbija u Dansku otputovati u najjačem u punom sastavu.

АНДРЕА ЛЕКИЋ: Имамо јако лепе шансе за добар резултат

Foto: M.Vukadinović

- Privodimo polako pripreme kraju. Prošlo je onako kako smo očekivali, bilo je dosta naporno ali i kvalitetno. Ostaje još taj test... Nadam se da će rezultati negativni i da ćemo otiću u punom sastavu", rekla je Lekić, prenosi Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra putuje u Dansku gde će se od 3. do 20. decembra igrati Evropsko prvenstvo.

Rukometašice Srbije prvu utakmicu igraju protiv Holandije u petak od 20.30.

Lekić je istakla da u trenutnoj situaciji niko ne može da da jasnu prognozu za ovo Evropsko prvenstvo.

- Mislim da imamo jako lepe šanse za dobar rezultat, sve zavisi kako otvorimo grupu i pre svega da li ćemo, a nadam se da ćemo biti zdrave", rekla je Lekić.

Pored Srbije i Holandije u Grupi C, koja će se igrati u Koldingu, još su i Mađarska i Hrvatska. Plasman u narednu fazu ostvariće tri najbolje plasirane ekipe.

- Radujem se što smo u mogućnosti da igramo ovakve utakmice. S druge strane, treba to izdržati. Vrlo je specifična situacija, neće nam biti dozvoljeno mnogo toga na šta smo navikli, neće biti publike... Reprezentacija koja se najbolje bude snašla u celom sistemu koji nas očekuje tamo, ostvariće najbolji rezultat", zaključila je Lekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici