OBRADOVIĆ POSLE MAĐARSKE: Nije bilo svežine i koncentracije, priključili smo dve igračice iz karantina

Novosti online

06. 12. 2020. u 19:35

RUKOMETAŠICE Srbije doživele su poraz od Mađarske 38:26 u drugom meču grupe C na Evropskom prvenstvu, a utiske posle meča izneo je selektor Ljubomir Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ МАЂАРСКЕ: Није било свежине и концентрације, прикључили смо две играчице из карантина

Foto: EPA-EFE/BO AMSTRUP

Nisu naše devojke bile na nivou kao na utakmici protiv aktuelnog svetskog šampiona, selekcije Holandije.

-  Totalno je bilo drugačije sve u odnosu na utakmicu sa Holandijom. Pričali smo o tome da je vrlo teško oporaviti se od sinoćne utakmice, da igramo odmah danas. Dok smo završili sa konferencijom, kasnije večerom, bilo je malo vremena za odmor. Nije bilo svežine i koncentracije. Realan rezultat je poraz. Rezultat je previsok. Izdržaćemo, bitno je da je bila Mađarska, jer ako gledamo rasplet u grupi, Holandija bi trebalo da tuče Mađarsku i Hrvatsku. Moramo da se osvežimo, imamo dva dana, igramo u utorak u 18 časova. Da vratimo svežinu, želju, volju i da pobedom nad Hrvatskom uđemo možda i  sa maksimalnim brojem bodova. Rezultat je previsok, ali znate da smo priključili dve devojke iz karantina, pružili smo šansu Trifunović u napadu da odmorimo Stoiljković, bila je Radojević na levom krilu da odmorimo Radosavljević, pustili smo Lavko koja je bila 11 dana u izolaciji. Ima dosta nekih stvari o kojima sam vodio računa, naravno i o rezultatu, da me neko ne shvati pogrešno. Ali, kada sam video rezultat, pokušao sam da razigram i ostale igračice, trebaće nam u nastavku takmičenja - rekao je Obradović i dodao:

-  Imaćemo i trening, pogledati dve utakmice Hrvatske, videti da li će nastaviti sa 3-2-1, kao što su odlično odigrale protiv Mađarica. Prijaće nam da uđemo u ritam utakmica, dan odmora, utakmica. Iskompletirali smo se, idemo dalje - zaključio je selektor srpskih rukometašica.

Srbija naredni meč igra protiv Hrvatske u utorak od 18.15.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu