POSLE DESET GODINA RADOVA: Privodi se kraju izgradnja sportske hale u Krčagovu

N. Iljukić

14. 12. 2020. u 08:54

DO kraja godine, užički sportisti imaće na raspolaganju novu halu u Krčagovu, čija je gradnja započeta pre jedne decenije.

ПОСЛЕ ДЕСЕТ ГОДИНА РАДОВА: Приводи се крају изградња спортске хале у Крчагову

FOTO: Grad Užice

Ovaj objekat predviđen je za treninge i takmičenja košarkaša, odbojkaša, fudbalera, rukometaša, a prilagođen i je potrebama paraolimpijaca.

Nedavno su završeni radovi na izolaciji i postavljanju fasade, postavljen je parket, urađena je gasna kotlarnica vredna 7.7 miliona dinara. Na tribinama je montirano 200 stolica za gledaoce. U perspektivi, moguća su nova ulaganja u proširenje ovog objekta.

- Traje  montaža opreme u hali, postavljanje koševa, golova, opreme za odbojku, kao i parterno uređenje površina oko hale. JKP "Niskogradnja" nasipa kemeni tampon na parkiralište za 59 vozila, postavlja ivičnjake i asfaltira... - naglasio je Nikola Maksimović, direktor JP "Užice razvoj".

Posle duže pauze, radovi na završetku sportske hale počeli su u  u septembru 2019. godine, 602.000 evra dobijenih iz evropskih fondova investiralo je Ministarstvo za omladine i sporta, a grad  je u ovu završnu posla uložio oko 220.000 evra. Izgradnja je koštala ukupno oko 1.25 miliona evra.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti