RADNIČKI ILI ZVEZDA: Kragujevčani i Beograđani danas (18.00) odlučuju o pobedniku Kupa Srbije u vaterpolu

S. K.

29. 12. 2020. u 12:13

TROFEJ žele i Kragujevčani i Beograđani. Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde večeras (18.00) će se na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" u finalu Kupa Srbije boriti za pehar VSS. Šumadinci žele da odbrane Kup, a crveno-beli na slavlje čekaju od 2014. godine.

РАДНИЧКИ ИЛИ ЗВЕЗДА: Крагујевчани и Београђани данас (18.00) одлучују о победнику Купа Србије у ватерполу

Lazar Dobožanbov foto: VK Radnički

- Došli smo u Beograd po pehar. Očekuje nas težak duel sa Crvenom zvezdom, ni izbliza kao onaj u prvenstvu, kada smo u Kragujevcu slavili sa 16:5. Samo mi smo spremni na žestok meč i daćemo sve od sebe da naplatimo naporan rad i da trofej odnesemo u Kragujevac - ističe fenomenalni Strahinja Rašović, koji je sa sedam golova u polufinalu potopio Novi Beograd.

Kapiten Crvene zvezde Miloš Vukićević i te kako ceni Kragujevčane, ali se nada da će se na kraju njegova ekipa radovati:

- Radnički je odigrao fenomenalnu utakmicu sa Novim Beogradom. Očekujem veliku borbu, korektnu i neka bolji pobedi. Trudićemo se da što manje grešimo. Finale je jedna utakmica, favorita nema. Pružićemo maksimum i pokušati da pobedimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici