SRCE IZDALO ŠAMPIONA: Prnjavorčani će te večno pamtiti

N.Đurić

29. 12. 2020. u 13:12

PRNjAVOR ali i region s velikom tugom primili su vest da je Osman Junuzović, ovogodišnji pobednik i dvostruki šampion Međunarodne ulične trke u Prnjavoru i višestruki šampion BiH, iznenada preminuo u 27. godini.

СРЦЕ ИЗДАЛО ШАМПИОНА: Прњаворчани ће те вечно памтити

Osman Junuzović na uličnoj trci u Prnjavoru Foto N. Đurić

- Osman Junuzović je bio veliki sportista, šampion BiH u atletici, prijatelj Atletskog kluba Prnjavor i našeg grada. Dvostruki je, ove i 2017. godine, pobednik naše ponos Međunarodne trke ulicama našeg grada. Živeo je u opštini Doboj Istok. Iskreno i duboko saučešće upućujem porodici i prijateljima pokojnog Osmana. Neka mu je večna slava i hvala. Prnjavorčani će te večno pamtiti!-oglasio se danas, povodom tužne vesti, Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Vest o preranom odlasku atletskog šampiona potvrdio nam je i bivši BiH olimpijac Željko Petrović, organizator Međunarodne ulične trke u Prnjavoru.

- U šoku i neverici je ne samo njegova porodica, za tim velikim sportistom i izuzetnim čovekom, tuguju i Prnjavor, BiH, ali i čitav region-kaže, za „Novosti“, Petrović, potvrdivši nam da prve informacije govore da se kao uzrok smrti navodi „iznenadni prestanak rada srca“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu